Oversigt over de vigtigste elementer i dette dokument. Bruger dette websted cookies?

Ja, vores websted bruger cookies.

Denne cookiepolitik ('cookiepolitik') gælder for webstedet www.thenorthface.eu ('webstedet'), som drives af VF International Sagl, Via Laveggio 5, 6855 - Stabio, Schweiz (“vi”,  “vores” eller “os”), der fungerer som dataansvarlig. Du kan læse vores generelle politik om beskyttelse af personlige oplysninger ved at klikke her.

Denne cookiepolitik beskriver og informerer dig om vores brug af cookies og andre sporingsteknologier såsom flash-cookies, serverlogs, webbeacons eller pixel-gifs.

Bemærk, at websteder fra tredjeparter, som kan være forbundet til webstedet, ikke er omfattet af denne cookiepolitik.

Ved at klikke på knappen 'Luk' på webstedets cookie-banner eller vælge dine præferencer under funktionen 'cookie-præferencer', der er tilgængelig på webstedets cookie-banner, accepterer du vores brug af cookies og lignende sporingsteknologier i overensstemmelse med dine aktuelle cookie-præferencer og i overensstemmelse med denne cookiepolitik.

Hvis du ikke kan acceptere vores brug af cookies og lignende sporingsteknologier på denne måde, skal du angive dine cookie-præferencer eller browserindstillinger i overensstemmelse hermed. Du vil altid være i stand til at trække dit samtykke tilbage og ændre dit valg ved at ændre dine cookie-præferencer eller browserindstillinger i fremtiden.

Når du har accepteret brugen af cookies og lignende sporingsteknologier på webstedet, især ved hjælp af funktionen 'cookie-præferencer', der er tilgængelig på webstedets cookie-banner, gemmes dine præferencer med hensyn til brugen af cookies i form af en cookie til dine fremtidige besøg på webstedet, så længe du ikke fjerner de cookies, der er gemt på din enhed. Hvis du deaktiverer de cookies, som vi bruger, fungerer nogle dele af webstedet muligvis ikke korrekt, og nogle af webstedets funktioner er muligvis ikke tilgængelige afhængig af den cookietype, du har deaktiveret.

Hvad er cookies?

Cookies er små tekstfiler, som webstedet sender til din enhed. Cookies uploades til din enhed, så webstedet kan genkende dig og gemme visse oplysninger om dig for at tillade eller forbedre den tilbudte tjeneste. En cookie vil som regel indeholde navnet på det websted, hvorfra cookien er kommet, cookiens 'levetid' (dvs. hvor længe cookien vil forblive på din enhed) og en værdi, der som regel er et tilfældigt genereret unikt nummer.

Hvad angår cookiens levetid, kan der anvendes to typer cookies: 'sessionscookies' og 'vedvarende cookies'. Sessionscookies slettes automatisk ved afslutningen af ​din browsersession. Vedvarende cookies forbliver længere på din enhed, så længe hver specifikke cookie varer, og vil forblive gyldige indtil deres indstillede udløbsdato (medmindre de slettes af brugeren før udløbsdatoen).

Cookies kan bruges af webservere til at identificere og spore brugere, når de navigerer på forskellige sider på et websted og identificere brugere, der vender tilbage til et websted. Cookies indeholder ingen oplysninger, der identificerer dig personligt, [men de personlige oplysninger, vi gemmer om dig, kan være knyttet til de oplysninger, der er lagret i og indhentet fra cookies].

Vi bruger også andre typer sporingsteknologier, såsom flash-cookies, serverlogs, webbeacons eller pixel-gifs  i forbindelse med vores websted og tjenester. Disse teknologier ligner cookies, da de gemmes på din enhed og kan bruges til at vedligeholde oplysninger om dine aktiviteter og præferencer.

Hvilke typer cookies bruger webstedet, og hvad er de til?

Vi kan bruge forskellige typer af cookies. Vi kan bruge, hvad vi kalder 'påkrævede' cookies til at aktivere vigtige webstedsfunktioner, såsom at logge ind og afgive en ordre på produkter. Disse cookies indsamler ikke personlige oplysninger til markedsføringsformål og kan ikke deaktiveres.

'Anvendelige' cookies giver mere avancerede funktioner, såsom at huske loginoplysninger, huske, hvad der er i din indkøbskurv, og huske dine præferencer såsom sprog og land, og analysere webstedets brug for at måle og forbedre ydeevnen. Disse cookies indsamler heller ikke oplysninger, der kan identificere brugerne. Disse cookies kan deaktiveres i overensstemmelse med afsnittet 'Hvordan kan du kontrollere, slette eller tilbagetrække dit samtykke til brugen af cookies?' nedenfor.

'Annonceringscookies' kan bruges til at registrere visse adfærdsmønstre eller præferencer, som du har givet udtryk for, med henblik på at præsentere indhold, der er mere relevant for dine interesser, i overensstemmelse med gældende love om databeskyttelse og efter at have fået dit udtrykkelige samtykke, hvis loven kræver det. Disse cookies kan også gøre det muligt for dig at dele webstedets indhold via sociale netværk som Facebook og Twitter. For at gennemgå de respektive politikker for cookies og beskyttelse af personlige oplysninger kan du besøge de sociale netværks hjemmesider. For Facebook og Twitter bedes du gå til https://www.facebook.com/help/cookies og https://twitter.com/privacy. Disse cookies kan deaktiveres i overensstemmelse med afsnittet 'Hvordan kan du kontrollere, slette eller tilbagetrække dit samtykke til brugen af cookies?' nedenfor.

Under alle omstændigheder kører vores cookies ikke programmer på brugerens enhed eller uploader virus på den, og tillader ikke nogen form for kontrol over enheden.

Cookies, der ofte bruges på dette websted, er vist i tabellen nedenfor. Vi kan også til enhver tid bruge yderligere cookies og sporingsteknologier, der ikke er anført i denne tabel. Du kan få en opdateret liste over alle cookies og sporingsteknologier, der bruges på dette websted, når du besøger det, ved at kontakte vores Privacy Office på privacy_europe@vfc.com. Under alle omstændigheder kan du altid administrere alle cookies og andre sporingsteknologier, der bruges på dette websted, via vores cookie-præferenceværktøj.

Når du besøger webstedet, kan du modtage cookies fra tredjepartswebsteder eller domæner. Vi kontrollerer ikke placeringen af disse cookies, og du bør tjekke den relevante tredjeparts websted for yderligere oplysninger om disse cookies. Den relevante tredjepart er ansvarlig for at give dig oplysninger om de cookies, de placerer, og få dit samtykke, før de placerer cookies på din enhed.

Hvordan kan du kontrollere, slette eller tilbagetrække dit samtykke til brugen af cookies?

1.   Dine cookiepræferencer

Ved at klikke på knappen 'Cookiepræferencer' på webstedets cookiebanner kan du vælge, om webstedet skal bruge 'anvendelige' cookies og/eller 'annonceringscookies', som beskrevet i funktionen 'Cookiepræferencer' og i afsnittet 'Hvilke typer cookies bruger webstedet, og hvad bruges de til?' ovenfor.

Funktionen 'Cookiepræferencer', der er tilgængelig på webstedets cookiebanner, informerer dig om, hvilke funktioner der er tilgængelige for dig eller ej, afhængigt af de typer cookies, du vælger at give webstedet tilladelse til at bruge.

2.   Browserindstillinger

Hvis du ønsker at trække dit samtykke tilbage til vores brug af cookies på dette websted, eller hvis du ønsker at slette eller kontrollere placeringen af cookies på din computer, kan du også ændre dine browserindstillinger for at blokere cookies eller for at advare dig, når cookies sendes til din enhed. Cookies kan administreres på flere måder. Se browserens instruktioner eller hjælpeside for at få mere at vide om, hvordan du justerer eller ændrer browserens indstillinger på:

-       Internet Explorer: http://windows.microsoft.com/en-US/windows-vista/How-to-manage-cookies-in-Internet-Explorer-9

-       Chrome: http://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en-GB&hlrm=nl&answer=95647

-       Firefox: http://support.mozilla.org/en-US/kb/enable-and-disable-cookies-website-preferences?s=cookies&r=5&as=s

-       Safari: http://support.apple.com/kb/PH5042

Hvis du deaktiverer de cookies, som webstedet bruger, kan det påvirke din oplevelse, mens du er på webstedet.

Du kan også slette cookies, der allerede er gemt på din computer. Igen kan det have en negativ indvirkning på mange websteders anvendelighed.

Hvordan kan vi ændre vores cookiepolitik?

Bortset fra i det omfang, det er begrænset af gældende lovgivning, forbeholder vi os ret til efter eget skøn at opdatere og ændre hele eller dele af denne cookiepolitik til enhver tid. Den version, der offentliggøres på webstedet, er den version, der faktisk er i kraft.

Hvis vi ændrer denne cookiepolitik, giver vi brugerne besked om sådanne ændringer ved at udgive et link på forsiden på webstedet til den ændrede cookiepolitik, hvor der står 'Nyligt revideret cookiepolitik', og ved at sende dig en e-mail (hvor det er relevant eller påkrævet i henhold til loven, og i det omfang du har givet os din e-mailadresse).

Hvilke rettigheder har jeg i forhold til behandlingen af mine personlige oplysninger?

Som en person, hvis personlige oplysninger behandles som beskrevet i denne cookiepolitik, har du en række rettigheder, som er opsummeret i Bilag 1 til vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger. Bemærk venligst, at udøvelsen af disse rettigheder er underlagt visse krav og betingelser som angivet i den gældende lov.

Hvis du ønsker at få adgang til personlige oplysninger om dig eller udøve nogen af rettighederne til berigtigelse, sletning, begrænsning af behandling, indsigelse (herunder indsigelse mod direkte markedsføring eller profilering) eller bærbarhed af dine personlige oplysninger, som beskrevet i vores politik om beskyttelse af personlige oplysninger, bedes du kontakte os som angivet i afsnittet 'Hvordan du kontakter os?' nedenfor.

Hvordan kan du kontakte os?

Hvis du har spørgsmål eller bekymringer om denne cookiepolitik, eller hvis du ønsker at få adgang til personlige oplysninger om dig eller udøve nogen af de rettigheder, der er anført i afsnittet 'Hvilke rettigheder har jeg i forbindelse med behandlingen af mine personlige oplysninger?' ovenfor, bedes du sende en skriftlig anmodning til vores databeskyttelsesansvarlige på:

“VF International Sagl, Via Laveggio 5, 6855 – Stabio, Schweiz – att. Privacy Office privacy_europe@vfc.com.

Du skal fremlægge bevis for din identitet for at kunne udøve nogen af de rettigheder, der er angivet i afsnittet 'Hvilke rettigheder har jeg i forhold til behandlingen af mine personlige oplysninger?' ovenfor.

Enhver kommunikation fra os i forhold til dine rettigheder som beskrevet i afsnittet 'Hvilke rettigheder har jeg i forhold til behandlingen af mine personlige oplysninger?' ovenfor vil blive leveret gratis. I tilfælde af anmodninger, der er åbenlyst grundløse eller urimelige, især på grund af deres gentagne karakter, kan vi dog enten:

-       opkræve et rimeligt gebyr under hensyntagen til de administrative omkostninger ved at give oplysningerne eller kommunikationen eller træffe de ønskede foranstaltninger, eller

-       nægte at efterkomme anmodningen (dvs. helt afvise den).

VF Europe BVBA, der har kontor på Fountain Business Park, C. Van Kerckhovenstraat 110, 2880 Bornem, Belgien, CVR: BE0405039138 RPM Antwerpen Division Mechelen, fungerer som repræsentant for VF International med henblik på overholdelse af reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger i Den Europæiske Union.

Hvis du har en klage over behandlingen af dine personlige oplysninger, har du ret til at indgive en klage hos en kompetent tilsynsmyndighed.