Mijn account

Hoe kan ik me registreren?

Klik hier om je te registreren of klik op de link boven aan het scherm.

Een veilig wachtwoord aanmaken?

Voor je eigen veiligheid moeten wachtwoorden het volgende bevatten:

• ten minste (8) tekens
  • ten minste (1) numeriek teken (bv. 5)
  • ten minste 1 hoofdletter (bv. N)
  • ten minste 1 kleine letter (bv. t)

We raden je aan om bij het aanmaken van je wachtwoord de onderstaande richtlijnen te volgen. Door deze richtlijnen te volgen, maak je het een ander moeilijker om je wachtwoord te raden.

• Gebruik voor elke account een ander wachtwoord. Als iemand dan je wachtwoord voor een account achterhaalt, heeft deze persoon niet direct toegang tot je andere accounts.
  • Wachtwoorden dienen niet te worden gebaseerd op bekende of gemakkelijk te vinden persoonlijke gegevens van een gebruiker of van zijn/haar familie, vrienden, huisdieren etc. Onder persoonlijke gegevens vallen ook aanmeldings-ID, naam, verjaardag, adres, telefoonnummer, burgerservicenummer of afgeleiden daarvan.
  • Voor wachtwoorden dienen geen woorden te worden gebruikt die in een standaard woordenboek (Nederlands of een andere taal) zijn opgenomen of algemeen bekend zijn als straattaal of jargon.
  • Voor wachtwoorden dienen geen namen of afgeleiden daarvan te worden gebruikt van fictieve personages uit boeken, films etc.

Hoe kan ik me aanmelden bij de online winkel van The North Face®?

Klik als je een geregistreerde gebruiker bent op de koppeling AANMELDEN boven aan het scherm of klik hier en voer je e-mailadres en wachtwoord in. Klik als je geen geregistreerde gebruiker bent op de koppeling AANMELDEN boven aan het scherm of maak een account aan door de verstrekte instructies op te volgen.

Moet ik me registreren om in de online winkel van The North Face® een aankoop te doen?

Registratie is niet vereist. Je kunt altijd als gast een bestelling plaatsen bij de online winkel van The North Face®. We raden je echter aan om je te registreren als je van plan bent om regelmatig via onze site een bestelling te plaatsen. Dit bespaart tijd als je opnieuw iets bestelt bij de online winkel van The North Face®. Ons registratieproces is snel en gratis.

Waarom zou ik me als gebruiker registreren?

Als geregistreerde gebruiker hoef je je verzend- en factuuradressen elke keer als je een online bestelling plaatst niet opnieuw in te voeren. Als je een nieuwe bestelling plaatst, wordt het naar het geregistreerde adres verzonden, tenzij je een ander adres opgeeft. Je kunt rondneuzen, winkelen en, indien nodig, je bestelling op een later moment afronden. We bewaren de producten die je al in je winkelmandje hebt geplaatst, zodat je de producten als je op een later moment terugkomt niet opnieuw in je winkelmandje hoeft te plaatsen. Houd er rekening mee dat je er niet van bent verzekerd dat producten die je in je winkelmandje hebt geplaatst, op een later tijdstip ook nog voorradig zijn.

Wat moet ik doen als ik het wachtwoord van mijn account ben vergeten?

Volg als je het wachtwoord van je account bent vergeten de aanmeldprocedure en klik op de link Wachtwoord vergeten. Vervolgens ontvang je van ons meteen een nieuw wachtwoord.

Hoe kan ik mijn wachtwoord wijzigen?

Meld je aan bij de online winkel van The North Face® en klik op de link Mijn account boven aan het scherm. Zodra je in het gedeelte Mijn account bent, kun je je wachtwoord wijzigen.

Hoe kan mijn accountgegevens bijwerken, inclusief wijzigingen aan mijn thuis-/e-mailadres?

Meld je aan bij de online winkel van The North Face® en klik op de link Mijn account boven aan het scherm. Zodra je in het gedeelte Mijn account bent, kun je de factuur- en verzendinformatie wijzigen.